Algemene Voorwaarden


Wie ik ben en hoe je me kan bereiken

Ik ben Ruth Van de steene en dit is mijn webshop.
Als je me wil bereiken kan dat via mail op ruthvandesteene@gmail.com
Kortrijksesteenweg 378 bus 101
9000 Gent
BTW-nummer: BE 0700 762 246

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij mij koopt of hebt gekocht.

Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Als je geen 18 bent, vraag ik je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Als ik merk dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, dan voer ik die niet uit.

Plaats je een bestelling op de website, dan aanvaard je uitdrukkelijk mijn algemene voorwaarden. Die zijn steeds beschikbaar via mijn website.

Het aanbod en jouw bestelling

Ik geef je in de webshop informatie over mijn producten en vertel je wat en hoe je iets kan kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kan ruilen of retourneren. 

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. 

De levering gebeurt door Bpost. De bestellingen worden steeds zorgvuldig verpakt. Ik ben verantwoordelijk voor je bestelling tot  de aflevering.

Je bestelling is compleet en onze overeenkomst definitief zodra ik je betaling heb ontvangen. Ik werk met betaling via Bancontact en bankoverschrijving op rekeningnummer BE05 9731 9148 2175. Weigert de uitgever van je kaart je betaling, dan wordt je aankoop niet geleverd. Bestellingen zonder geldige betaling kan ik niet verwerken.

Om een product te kopen, voeg je het product toe aan je winkelmandje. Daarna vul je je contactgegevens in en kies je de verzendingsmethode. Verzendingskosten liggen tussen 2,5 euro en 7,95 euro. In de laatste stap krijg je een overzichtspagina, aanvaard je mijn algemene voorwaarden en bevestig je je bestelling door het drukken op de bestelknop. Ofwel betaal je onmiddellijk online via Bancontact, ofwel zal je een mail ontvangen met de vraag om je bestelling te betalen via overschrijving. Als je deze stappen hebt doorlopen, is je aankoop definitief.

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto's zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Herroepingsrecht

Wil je een aankoop ruilen of retourneren, dan kan je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Ik stuur je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 7 dagen terug. Uiteraard wacht ik het binnenkomen van je product af, voor zelf handelingen te stellen. 

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoud ik me het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Bekijk je product aan alle kanten. Meld onmiddellijk als er iets fout is, neem een foto en neem contact per mail (ruthvandesteene@gmail.com). Laat het me zo snel mogelijk weten als je product niet overeenkomt met de leveringsbon of wat je besteld hebt. Neem dus contact en stuur de artikelen in dat geval binnen 14 dagen terug. 

De prijs

Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. Verzendingskosten worden bovenop de prijs aangerekend.

Betaling

Je kan je online bestelling enkel betalen via de betaalmodules op mijn website.

Overmacht

Bij overmacht breng ik je zo snel mogelijk op de hoogte. Zodra deze overmachtsituatie voorbij is, los ik mijn beloftes in. Als dat te lang duurt, kan je afzien van je aankoop. Had je van tevoren al betaald? Dan krijg je je betaling binnen de 3 dagen terug.

Overmacht is elke omstandigheid buiten mijn wil en controle waardoor ik mijn beloftes naar jou toe niet kan waarmaken. Hieronder vallen stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen of het niet beschikbaar zijn van mijn website, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden.

Intellectuele eigendom en auteursrecht

Mijn teksten, logo, foto's en in het algemeen al mijn communicatie is auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat je niets mag verveelvoudigen of openbaar maken, zonder daarvoor mijn voorafgaande schriftelijke toestemming te vragen.

Klachten en geschillen

Bij een eventuele klacht help ik je graag verder. Stuur een mailtje, en je krijgt spoedig antwoord.