Vrouwenwoordenuurtje

Het vrouwenwoordenuurtje, dat is zo'n 50 minuten doorbrengen met mij in mijn appartement in Gent met een koffie of thee en pralientje. Het is een uurtje praten over wat je ook maar wil. Gevoelens zijn een persoonlijke favoriet.

Het is een praatuurtje, en dat kan verschillende vormen aannemen: een gesprek, of ik die vragen stel en meer luister dan praat. 

We kunnen vertrekken vanuit mijn teksten, of vanuit vragen zoals "wat is je lievelingszin?", "Wat wringt er in je leven?", "Waar zit de vreugde en goesting?". 

Ik ben geen psychologe en wil me zeker zo niet profileren, maar ik geloof wel heel sterk in praten en delen. Dus wat ik bied is een luisterend oor, hopelijk woorden die helpen, humor en een mooie ruimte waar je jezelf mag zijn.

Wat je bij mij niet zal vinden, zijn spelletjes of opdrachten. Ik hou het graag bij de essentie. 

Als dit je aanspreekt, kun je hieronder het woordenuurtje aankopen. Je mag me daarna mailen op ruthvandesteene@gmail.com met een aantal voorstellen voor momenten waarop je graag langskomt. Ik bevestig je dan een datum en stuur je nog wat praktische informatie. Het woordenuurtje is een vrouwenuurtje, dus enkel voor vrouwen. 

(Geen mail gezien? Check zeker eens je spam)

Heb je eerst nog een vraag? Stuur me gerust geheel vrijblijvend een mail op ruthvandesteene@gmail.com.

45,00 €
Prijs Incl. BTW